';
•HET KOETSHUIS • LANDGOED SINGRAVEN • ANNO 1868 •

Bijzonder vergaderen in Twente…

Een adembenemende omgeving. Een eindeloze oprijlaan en een majestueuze toegangspoort. Een historische havezate met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. In het koetshuis op het Singraven proeft u de sfeer van weleer.

U ervaart de rust en stilte van een eeuwenoud landgoed. Het Huis op het Landgoed Singraven ademt de sfeer van vervlogen tijden. Het achtergelegen koetshuis is geheel in stijl gerestaureerd maar wel voorzien van het hedendaags comfort en kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte. De karakteristieke sfeer is hierbij gelukkig bewaard gebleven. Deze inspirerende locatie staat geheel tot uw beschikking voor uw vergadering of training. Tijdens uw bijeenkomst is het Koetshuis exclusief voor u beschikbaar. Het Koetshuis is tevens een unieke plek voor een besloten zakenlunch of diner.
Eventueel kunt u uw vergaderarrangement uitbreiden met een andere activiteit op het landgoed. Neemt u daarvoor gerust contact op, wij staan u graag te woord en stellen samen met u een passend vergaderarrangement samen.

Bijzonder: door de goede akoestiek is het Koetshuis tevens een luisterrijke plek voor een besloten concert.

Het Koetshuis heeft de rust en uitstraling die uw bijeenkomst tot een succes maakt. Het Koetshuis beschikt over een representatieve zaal van ruim 100 m². Daarnaast zijn in een aparte ruimte de authentieke paardenboxen nog steeds aanwezig. De capaciteit van de zaal is afhankelijk van de door u te kiezen opstelling. 

Back to basic: Team- of trainingsdagen op het landgoed
Corné de Regt van buro Rode Wangen, haalt mensen uit hun dagelijkse functioneren, door het organiseren van team- en trainingsdagen op het platteland.
Een dag vol nuttige activiteiten waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.
‘Terug naar de basis, uit het vaste patroon en gegarandeerd Rode Wangen!’