';
•HET KOETSHUIS • LANDGOED SINGRAVEN • ANNO 1868 •

Klootschieten

Het Koetshuis Singraven heeft exclusief met het landgoed Singraven een prachtige klootschiet route uitgestippeld over het landgoed Singraven. De route die ongeveer 4 km lengte heeft zal langs speciale plekken komen die het landgoed rijk is zoals het arboretum, een oude saksische boerderij verscholen in de bossen van het landgoed en
uiteraard de statige slotlaan.
U wordt begeleid door professionele klootschieters die u begeleiden door de prachtige landschappen van het landgoed. Zij zullen u de basisbeginselen bij brengen van deze traditionele Twentse sport waarna u de sport zelf gaat beoefenen.

U kunt het klootschieten ook een speciale dimensie geven:

Butlerservice
De butler zal u in gepaste kledij de gehele route begeleiden met een 'kruiwagen' met Twentse lekkernijen. Hij/zij zal uw gasten tijdens het klootschieten een sagenlikeur schenken en ambachtelijke Twents gemaakte worst serveren.

Ambachtelijke forelrokerij
Een pauze stop is mogelijk bij de oude Saksische boerderij. U kunt daar onder het genot van een hapje en drankje bijkomen van alle inspanningen. De ambachtelijke forelrokerij zal u diverse hapjes serveren in ambachtelijke kledij die rechtstreeks uit de rokerij komen.

Wij kunnen u adviseren in diverse Twentse hapjes en drankjes voor onderweg. Bij terugkomst in het koetsuis kunt u de dag afsluiten onder het genot van een drankje en hapje tot een compleet avondfeest met uw gasten aan de oevers van de Dinkel.

Vanaf 10 personen tot maximaal 175 personen