';
•HET KOETSHUIS • LANDGOED SINGRAVEN • ANNO 1868 •

Huwelijken

Huis Singraven, de statige havezate, is een sprookjesachtig decor voor ‘de dag van uw leven’. De klassieke interieurstijl van de Grote hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. In het huis Singraven is het mogelijk om tot ca 55 personen de plechtigheid bij te wonen. Mocht de groep groter zijn dan het bovengenoemde gezelschap dan is het mogelijk om tot ca. 80 personen ook de plechtigheid in het koetshuis te laten plaatsvinden.

Nieuw
In de winterdagen (halverwege oktober-maart 17:00 tot 20:00 uur) is het mogelijk om in het “donker” te trouwen op het landgoed Singraven. U en uw gezelschap zal het sprookjesachtige landgoed bewandelen door een haag van fakkels. De plechtigheid zal plaatsvinden in huize Singraven, welke een sprookjesachtige sfeer heeft gekregen door de met kaarslicht verlichte ruimte. Aansluitend is het mogelijk om uw huwelijksdiner/feestavond voort te zetten in het koetshuis of Restaurant de Watermolen.

Uiteraard is “de dag van uw leven” maatwerk en graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kop koffie  de mogelijkheden te bespreken.